Referenties

BoatHouse Exploitatie B.V.

“GEA Dienstverlening heeft van BoatHouse Exploitatie B.V. de opdracht gekregen om voor locatie BoatHouse Exploitatie B.V. gelegen aan de Noorderplassenweg 150 te Almere het schoonmaakonderhoud te verzorgen. Werkzaam sinds 2013. Wij zijn van mening dat GEA Dienstverlening deze werkzaamheden in goede samenwerking, naar onze volle tevredenheid en binnen het gestelde budget en de gestelde termijn heeft uitgevoerd.” – Directie BoatHouse

 

PorterHouse Naarden & PorterHouse Huizen

PorterHouse is een eigentijds, easy en casual restaurant met groot overdekt terras aan het water. Zowel het uitzicht als de sfeer nodigen uit om binnen te stappen voor hapje en een drankje. Op de kaart geen ingewikkelde gerechten maar eerlijke kwaliteit; een burger van 100% ossenhaas, een uitgebreid aanbod steaks of kip van de rotisserie. Daarnaast een aantal bites die je echt wilt proeven. Bij een goed glas wijn bijvoorbeeld.

Isolite

Isolite is een technisch bedrijf die isolatie op hoge temperatuur mogelijk maakt. Isolite bestaat 42 jaar en heeft verschillende vestigingen wereldwijd. Het circa 3.000 vierkante meter grote terrein in Almere is de productie- en technologie locatie.