Schoonmaakbedrijf omstreeks Almere

Schoon alsof het ons eigen pand is.

GEA Schoonmaakbedrijf Almere

GEA Dienstverlening biedt een groot aantal schoonmaakdiensten aan voor bedrijven, instellingen, organisaties en ondernemingen.

Daarbij beperken wij ons niet alleen tot kantoren, vergaderzalen, gangen, trappenhuizen, magazijnen en ontvangstruimtes.

Onze gemotiveerde medewerkers draaien hun hand namelijk ook niet om voor het reinigen en schoonhouden van restaurants, terrassen, cafés, clubs, bioscopen en andere horeca- en uitgaansgelegenheden.

GEA Schoonmaakbedrijf Almere biedt daarnaast onder meer diensten aan als:

Je kunt ook op ons vertrouwen voor het schoonhouden van ramen, raamkozijnen, deuren en deurposten.

 

Verbonden met onze klantenkring

Schoonmaakbedrijf Almere GEA Dienstverlening hecht naast professionaliteit en betrouwbaarheid tevens grote waarde aan openheid naar de klant toe. Dit betekent dat wij graag verbintenissen voor langere tijd aangaan met de bedrijven en organisaties die van onze diensten gebruikmaken. Die nauwe samenwerking waar schoonmaakbedrijf Almere voor staat betekent voor de praktijk van alledag dat je van ons personeel een proactieve houding kunt verwachten.

Meedenken met de klant en ervoor zorgen dat het werk naar volle tevredenheid wordt gedaan zijn daarbij vanzelfsprekend. Om onze scherpte niet te verliezen zal schoonmaakbedrijf Almere geregeld met je overleggen of er nog zaken zijn die extra aandacht verdienen en of de werkzaamheden naar wens verlopen.

 

Over GEA Dienstverlening

Waar wordt gewerkt en geleefd is een vakkundig schoonmaakbedrijf onontbeerlijk. Daarvoor vertrouw je natuurlijk het liefst op een organisatie die voor elke ruimte en situatie de juiste middelen en apparatuur kan inzetten. GEA Dienstverlening is zo’n bedrijf. Wij werken uitsluitend met ervaren en gekwalificeerd personeel, zodat je bij ons 100% betrouwbare en professionele schoonmaakdiensten kunt verwachten.

Ons schoonmaakbedrijf in Almere combineert daarbij maatwerk met vakmanschap. Door de wensen van onze opdrachtgevers af te stemmen op onze kennis van zaken met betrekking tot interieurverzorging weten onze medewerkers tot de beste dienstverlening te komen. Wij staan dan ook garant voor een perfecte service en een optimaal resultaat.

 

Aantrekkelijke tarieven, oog op de toekomst

Samenwerken met GEA Dienstverlening is ook financieel uiterst aantrekkelijk. Onze prijs-kwaliteitsverhouding werkt daarom altijd in je voordeel.

Wij kunnen onze hoogwaardige dienstverlening voor zo’n betaalbare prijs aanbieden, omdat onze interieurverzorgers werken met professionele schoonmaakapparatuur en reinigingsmiddelen van de beste kwaliteit. Omdat wij ook willen werken aan een beter milieu gebruiken wij overigens alleen milieuvriendelijke schoonmaakproducten.

Zo proberen we ook op de langere termijn een gezonde en schone leefomgeving te houden. Heb je dus op dagelijkse-, wekelijkse-, maandelijkse- of periodieke basis behoefte aan een reiniging- en onderhoudsspecialist met de blik op de toekomst, neem dan vandaag nog contact op met schoonmaakbedrijf Almere GEA Dienstverlening.

 

Schoon alsof het ons eigen bedrijf is

Wij beseffen dat er veel concurrentie is binnen de branche, maar wij willen dat onze klanten betrouwbaarheid en openheid ervaren tijdens de samenwerking.

Tevens zal de prijs-kwaliteit verhouding in uw voordeel zijn. Wij maken schoon alsof het ons eigen bedrijf is.

Het is voor ons van belang dat u tevreden bent. Regelmatig zullen wij met u bespreken, of er nog aandachtspunten zijn voor wat betreft het uitgevoerde schoonmaakwerk. Wij zullen samen tot een oplossing komen.

Wij, van schoonmaakbedrijf GEA Dienstverlening, zijn trots op het feit dat wij een bedrijf zijn die een verschil wilt maken, ongeacht hoe klein. Wij zorgen voor ons personeel, onze klanten en hun omgeving.

 

Lang termijn en voortdurend vooruitkijken

Dit motiveert ons om ons werk foutloos uit te voeren. Wij willen graag verbintenissen aangaan voor langere termijn en voortdurend vooruitkijken om onze relaties en service te verbeteren.

Ook vinden wij dat het goed is om als bedrijf een percentage van onze winst te doneren aan goede doelen. Wij zullen elk jaar bekijken aan welk goed doel wij een donatie zullen doen. Dit komt dan op onze website te staan.

GEA Dienstverlening staat niet alleen voor een schone omgeving, maar ook voor een schoner milieu. Daarom werken wij met milieuvriendelijke schoonmaakproducten.

GEA Dienstverlening

Kuifjestraat 14
1336 MH Almere
06-37356086

info@gea-dienstverlening.nl
KvK 57553807

Contact opnemen

Offerte aanvragen