Schoonmaakdiensten

Schoonmaakdiensten

Hoe schoon een pand is, bepaalt voor een groot deel welke indruk een gebouw achterlaat. Ontvang je gasten in een vies restaurant, werken je medewerkers in een onhygiënisch bedrijfspand of is de gevel van je instelling vies, dan kan dit de verkeerde indruk achterlaten. Wil je zeker weten dat je een goede indruk achterlaat met jouw bedrijfspand? Dan huur je GEA Dienstverlening in om het pand goed schoon te maken. Welke diensten GEA Dienstverlening precies aanbiedt, lees je op deze pagina.

 

Wand- en vloerreiniging

Ten eerste is GEA Dienstverlening gespecialiseerd in het reinigen van vloeren en wanden. Zelfs als er grote vlekken op de vloer zitten die helemaal in het tapijt gelopen zijn en als de wanden vies zijn van jarenlang achterstallig onderhoud, kunnen onze schoonmakers alles reinigen. En omdat de wanden en vloeren van een pand een grote invloed hebben op de algemene indruk die een pand achterlaat, wordt zeker aangeraden te investeren in wand- en vloerreiniging.

 

Schoonmaak van sanitaire voorzieningen

Of je nu een restaurant hebt, de eigenaar bent van een hotel of een kantoorpand moet onderhouden: de sanitaire voorzieningen moeten altijd schoon en hygiënisch zijn. GEA Dienstverlening helpt je graag de sanitaire voorzieningen regelmatig te reinigen, zodat je prettig in het pand kunt verblijven.

 

Het reinigen van keukens en kantines

Waar gekookt wordt, moet het altijd schoon zijn. Veel ondernemers weten dit, maar hebben niet voldoende tijd om zelf met een dweil en een sopje in de keuken of in de kantine te gaan staan. Wil jij ook dat de keuken en/of de kantine altijd schoon en hygiënisch is, maar heb je geen tijd om zelf te poetsen? Dan kunnen de medewerkers van GEA Dienstverlening dit voor je doen.

 

Het schoonmaken van bureaus

Tot slot kan GEA Dienstverlening je ook helpen met het schoonmaken van bureaus en alles wat er op een bureau te vinden is. Denk hierbij aan een computer, maar ook aan audio- en videoapparatuur en zelfs aan een toetsenbord. Komen de medewerkers van GEA Dienstverlening aan het einde van de werkdag, dan begin je de volgende dag altijd met een schone lei.

GEA Dienstverlening

Kuifjestraat 14
1336 MH Almere
06-37356086

info@gea-dienstverlening.nl
KvK 57553807

Contact opnemen

Offerte aanvragen