Gevelreiniging en coating

Gevelreiniging en coating

Hoe de gevel van een pand eruit ziet, heeft een grote invloed op de indruk die een pand achterlaat bij bezoekers en passanten. Is de gevel van een pand vies door regen, groene aanslag of door vandalisme, dan laat dit ongetwijfeld een verkeerde indruk achter bij de bezoekers en passanten van jouw bedrijf. Wil je dit voorkomen? Laat dan niet alleen het interieur van jouw bedrijfspand goed schoonmaken door de medewerkers van GEA Dienstverlening, maar investeer ook in gevelreiniging en eventueel in gevelcoating.

 

StralendĀ als nooit tevoren

Huur je de medewerkers van GEA Dienstverlening in voor gevelreiniging en coating, dan wordt de gevel van jouw bedrijfspand, magazijn, sportcomplex, woningcomplex of horecaonderneming helemaal aangepakt. Of de gevel nu vies is door weersomstandigheden zoals regen, hagel en sneeuw, groene aanslag door een boom of struik in de buurt of door vandalisme met graffiti: onze medewerkers kunnen alles schoonmaken. Het pand ziet er weer zo goed als nieuw uit en straalt als nooit tevoren. Dit betekent dat bezoekers en passanten hun neus niet meer optrekken als ze het pand zien, maar met een goed gevoel naar binnen gaan of voorbij lopen.

 

Gevelreiniging en coating door ervaren experts

Om een gevel goed te reinigen en/of te coaten, heb je veel ervaring nodig. Zo moet je niet alleen weten welke producten te gebruiken, maar ook wat je precies moet doen om een gevel schoon te maken. Huur je de experts van GEA Dienstverlening in, dan weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt. Onze medewerkers hebben niet alleen de benodigde kennis en vaardigheden, maar hebben bovendien jarenlang ervaring in het reinigen van verschillende soorten gevels. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en helpen je graag om de gevel van jouw pand honderd procent schoon te krijgen.

 

Vraag direct een offerte aan

Ben je benieuwd wat het reinigen en/of coaten van jouw gevel ongeveer kost? Vraag dan geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aan bij GEA Dienstverlening en je krijgt inzicht in de kosten van onze dienstverlening.

GEA Dienstverlening

Kuifjestraat 14
1336 MH Almere
06-37356086

info@gea-dienstverlening.nl
KvK 57553807

Contact opnemen

Offerte aanvragen