Glasbewassing

Glasbewassing

Veel mensen houden er geen rekening mee, maar de glazen van een pand hebben een grote invloed op de indruk die een pand achterlaat bij bezoekers en passanten. Zijn de ramen van een pand vies, dan is de kans groot dat bezoekers en passanten denken dat het gehele pand onhygiƫnisch is. Wil je dat mensen altijd een positieve indruk krijgen van jouw bedrijfspand, sportcomplex, woningcomplex of horecaonderneming? Investeer dan niet alleen in de schoonmaak van het interieur, maar investeer ook in glasbewassing.

 

Jouw glasbewassing expert

GEA Dienstverlening kan niet alleen het interieur van jouw pand schoonmaken, maar helpt je ook graag het exterieur goed schoon te houden. Dit doen we niet alleen door gevels te reinigen, maar ook door glazen te wassen. Zijn onze medewerkers langs geweest voor het wassen van de ramen, dan blinkt het hele pand. En omdat we al vele jaren ervaring hebben in het wassen van verschillende soorten ramen, gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Of je nu op de begane grond zit, de eerste verdieping, de tweede verdieping of een heel pand wil laten reinigen: je kunt bij onze medewerkers terecht. Wij hebben ervaring met het wassen van de ramen van een enkele verdieping, maar kunnen ook hele kantoorpanden met meerdere verdiepingen reinigen door middel van glasbewassing.

 

Laat je pand stralen, investeer in glasbewassing

Wil je dat jouw pand ook straalt en op deze manier een goede indruk achterlaat bij bezoekers en passanten? Investeer dan in glasbewassing door onze ervaren medewerkers en je weet zeker dat jouw pand er stralend bij staat. Laat je het interieur ook nog reinigen door GEA Dienstverlening, dan weet je zeker dat jouw pand er altijd netjes bij staat.

 

Vraag direct een offerte aan

Ben je benieuwd wat je moet investeren om jouw pand te laten stralen door middel van glasbewassing? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan bij GEA Dienstverlening. Door een offerte aan te vragen, krijg je direct een overzicht van de kosten van onze glasbewassing dienstverlening.

GEA Dienstverlening

Kuifjestraat 14
1336 MH Almere
06-37356086

info@gea-dienstverlening.nl
KvK 57553807

Contact opnemen

Offerte aanvragen