Sanitaire verzorging

Sanitaire verzorging

Hoe prettig je in een pand kunt verblijven, is onder andere afhankelijk van de hygiëne in de sanitaire voorzieningen van een pand. Wil je dat jouw medewerkers in een fijne werkomgeving kunnen werken, wil je dat de bezoekers van jouw bedrijfspand een goede indruk krijgen van jouw onderneming en wil je dat gasten terugkomen in jouw horecabedrijf? Dan is het een must om te investeren in professionele sanitaire verzorging.

 

Altijd schoon en hygiënisch

GEA Dienstverlening weet niet alleen welke eisen er aan sanitaire voorzieningen gesteld worden, maar kan er ook voor zorgen dat jouw sanitaire voorzieningen aan deze eisen voldoen. Op deze manier kan iedereen op een prettige manier in jouw bedrijfspand of horecaonderneming verblijven en laat je pand bovendien een goede indruk achter. En omdat je zelf niets meer hoeft te doen voor de sanitaire verzorging in jouw pand, bespaar je veel tijd en energie. Je sanitaire voorzieningen zijn altijd schoon en hygiënisch, zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen.

Daar komt nog bij dat GEA Dienstverlening altijd met aantrekkelijke tarieven werkt. Dit betekent dat je niet veel hoeft te investeren, maar dat je wel zeker weet dat jouw sanitaire voorzieningen altijd spik en span zijn door de sanitaire verzorging door onze ervaren en vakkundige medewerkers.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je benieuwd wat je dient te investeren in de sanitaire verzorging van jouw bedrijfspand of horecaonderneming? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij GEA Dienstverlening. Wij geven je graag inzicht in onze tarieven door deze overzichtelijk en duidelijk op te sommen in een offerte, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Heb je vragen over onze dienstverlening op het gebied van sanitaire verzorging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat onze medewerkers al jouw vragen kunnen beantwoorden.

GEA Dienstverlening

Kuifjestraat 14
1336 MH Almere
06-37356086

info@gea-dienstverlening.nl
KvK 57553807

Contact opnemen

Offerte aanvragen