Tapijtreiniging

Tapijtreiniging

Veel bedrijfspanden hebben tapijt op de vloer. Tapijt ziet er mooi uit, dempt het geluid van lopende mensen en rollende bureaustoelen en gaat lang mee, maar deze vloerdecoratie heeft ook een groot nadeel. Gooi je bijvoorbeeld een kopje koffie om en komt er een vlek op het tapijt, dan is dit niet eenvoudig te reinigen. Zit jij in een kantoorpand vol vlekken op de grond of wil je voorkomen dat jouw tapijt vroeg of laat vies wordt? Investeer dan in tapijtreiniging door GEA Dienstverlening.

 

Een tapijt zonder onzuiverheden

GEA Dienstverlening is al jaren gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten oppervlakken, waaronder tapijten. Zelfs als je tapijt zo vies is geworden dat je al naar nieuwe vloeren aan het kijken bent, kunnen onze medewerkers jouw tapijt schoon krijgen. Dit komt niet alleen omdat wij al jaren ervaring hebben met tapijtreiniging, maar ook omdat wij gebruik maken van de beste producten voor het reinigen van tapijten. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en laten je graag zien hoe professionele tapijtreiniging jouw vloer weer helemaal schoon kan maken.

 

Tapijtreiniging voor bedrijven

Iedereen kan gebruik maken van de tapijtreiniging dienstverlening van GEA Dienstverlening. Je kunt onze medewerkers inschakelen als je in een bedrijfspand met tapijtvloer zit, maar ook als je als instelling in een pand met tapijtvloer werkt of als je een tapijt hebt liggen in je horecaonderneming.

 

Inzicht in de kosten? Vraag direct een offerte aan

Ben je overtuigd van de voordelen van professionele tapijtreiniging en wil je GEA Dienstverlening direct inhuren om je tapijt schoon te laten maken? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en je ziet precies wat jij moet investeren om je tapijt weer honderd procent schoon te krijgen. Heb je nog vragen over onze dienstverlening op het gebied van tapijtreiniging? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen je graag door al jouw vragen te beantwoorden.

GEA Dienstverlening

Kuifjestraat 14
1336 MH Almere
06-37356086

info@gea-dienstverlening.nl
KvK 57553807

Contact opnemen

Offerte aanvragen