Tuin- en terreinonderhoud

Tuin- en terreinonderhoud

Niet alleen een pand zelf, maar ook het terrein om een pand heen moet goed onderhouden worden. De meeste ondernemers weten dit wel, maar zij hebben geen tijd, zin en energie om zelf met een grasmaaier of hark naar buiten te gaan en de boel te onderhouden. Wil jij ook dat de tuin of het terrein bij jouw bedrijfspand goed onderhouden blijft, zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen? Ook dan kun je GEA Dienstverlening inhuren.

 

Veranda laten reinigen

GEA Dienstverlening is niet alleen gespecialiseerd in het reinigen van het interieur en exterieur van een pand, maar kan ook de tuin of het terrein om een pand heen onderhouden. Of je nu een groot grindpad rond het bedrijfspand hebt liggen, klinkers hebt die nodig schoongemaakt moeten worden of een houten veranda hebt die je graag wil laten reinigen: wij helpen je graag. En heb je een terras dat echt aan een grote schoonmaakbeurt toe is, voor het terrasseizoen weer begint? Dan kun je ook gebruik maken van de kennis, vaardigheden en ervaring van onze vakkundige medewerkers.

 

Vraag direct een offerte aan

Natuurlijk wil je precies weten hoeveel geld je dient te investeren om gebruik te maken van onze dienstverlening op het gebied van tuin- en terreinonderhoud. Om je inzicht te geven in de kosten van onze dienstverlening, kun je altijd een offerte aanvragen. In de offerte zie je precies wat je krijgt en wat je voor deze dienstverlening dient te betalen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Overigens hoef je je geen zorgen te maken om de kosten, want GEA Dienstverlening werkt altijd met lage tarieven om de dienstverlening voor iedereen toegankelijk te maken.

 

Meer weten? Neem contact met ons op

Meer weten over onze dienstverlening op het gebied van tuin- en terreinonderhoud? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen je graag. Stel jouw vragen aan onze klantvriendelijke medewerkers en zij beantwoorden deze vragen graag.

GEA Dienstverlening

Kuifjestraat 14
1336 MH Almere
06-37356086

info@gea-dienstverlening.nl
KvK 57553807

Contact opnemen

Offerte aanvragen