Onderhoud

Dagelijks of periodiek schoonmaakonderhoud.

Dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud

Wie zijn of haar pand echt schoon wil houden, moet dagelijks of in ieder geval regelmatig tijd investeren in het reinigen van het pand. Heb je zelf geen tijd om iedere dag of iedere week met een sopje en een dweil door het pand te lopen? Dan kun je de medewerkers van GEA Dienstverlening inhuren om dit voor je te doen.

 

Dagelijks schoonmaakonderhoud

GEA Dienstverlening ondersteunt veel ondernemers door dagelijks schoonmaakonderhoud aan te bieden. Gaan jouw medewerkers naar huis na een lange werkdag, dan komen de medewerkers van GEA Dienstverlening juist op kantoor om alles schoon te maken. De bureaus worden gereinigd, de vloer wordt gestofzuigd en de kantine wordt van top tot teen schoongemaakt om de volgende dag met een schone lei te beginnen. GEA Dienstverlening helpt niet alleen bedrijven, maar ook instellingen en horecaondernemers met het reinigen van hun pand.

 

Periodiek schoonmaakonderhoud

Is het niet nodig dat onze medewerkers iedere dag in je pand verschijnen om de boel schoon te maken? Dan kun je ook investeren in periodiek schoonmaakonderhoud. In dit geval komen onze ervaren medewerkers niet dagelijks langs, maar kies je zelf hoe vaak het pand van top tot teen gereinigd moet worden. Dit kan eens per twee dagen zijn, maar je kunt onze medewerkers ook eens per week laten komen. En vind je het belangrijk dat jouw pand iedere maand grondig schoongemaakt wordt, waarbij bijvoorbeeld ook de ramen gewassen worden? Dan kun je dit ook regelen door periodiek schoonmaakonderhoud af te nemen bij GEA Dienstverlening.

 

Kies zelf hoe vaak

Huur je GEA Dienstverlening in voor het reinigen van je pand, dan kies je zelf hoe vaak de medewerkers langs moeten komen om de boel onder handen te nemen. Geef aan wat jouw wensen en behoeften zijn op het gebied van de schoonmaak van jouw pand en wij houden hier rekening mee.

GEA Dienstverlening

Kuifjestraat 14
1336 MH Almere
06-37356086

info@gea-dienstverlening.nl
KvK 57553807

Contact opnemen

Offerte aanvragen