Schoonmaker in Almere

Een betrouwbare partner voor al het schoonmaakwerk.

Op zoek naar een schoonmaker in Almere?

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaker in Almere? Dan ben je aan het juiste adres bij GEA Dienstverlening. GEA Dienstverlening is al jaren gespecialiseerd in het aanbieden van een groot aantal schoonmaakdiensten voor bedrijven, instellingen, organisaties en ondernemingen. Wij beperken ons niet alleen tot kantoren en vergaderzalen, maar kunnen ook trappenhuizen, ontvangstruimtes, gangen en zelfs magazijnen schoonmaken.

 

Ook voor de horeca

GEA Dienstverlening kan niet alleen kantoorpanden schoonmaken, maar zorgt er ook voor dat jouw horecaonderneming goed gereinigd wordt. Heb je een restaurant, café, hotel, club of bioscoop en zoek je een goede schoonmaker? Dan kun je ook bij ons terecht. Onze gemotiveerde medewerkers doen er alles aan om jouw horecabedrijf netjes achter te laten, zodat je jouw gasten zonder zorgen kunt ontvangen en je ook niet druk hoeft te maken om de hygiëne in jouw bedrijf.

 

De diensten

GEA Dienstverlening is een schoonmaker in Arnhem met een groot aanbod van verschillende soorten schoonmaakdiensten. Je kunt onder andere bij ons terecht voor wand- en vloerreiniging, de schoonmaak van sanitaire voorzieningen, het reinigen van keukens en kantines, het stofvrij maken van bureaus en zelfs het schoonmaken van toetsenborden. En zijn je raamkozijnen, deuren en deurposten aan een flinke schoonmaakbeurt toe? Dan ben je ook aan het juiste adres bij deze schoonmaker in Arnhem.

 

Inzicht in de kosten? Vraag direct een offerte aan

Heb je interesse in de dienstverlening van GEA Dienstverlening en ben je benieuwd naar de kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan bij deze schoonmaker in Almere en je ziet precies wat je ongeveer moet betalen om GEA Dienstverlening in te kunnen huren.

GEA Dienstverlening

Kuifjestraat 14
1336 MH Almere
06-37356086

info@gea-dienstverlening.nl
KvK 57553807

Contact opnemen

Offerte aanvragen